In de Media

OMROEP GELDERLAND

In het voorjaar van 2021 zijn wij door Omroep Gelderland benaderd voor deelname aan het televisieprogramma Familie BV.

In de aflevering die je hier terug kunt kijken, krijg je een mooi kijkje in de geschiedenis én in de toekomst van onze juwelier en goudsmid.

RTV SLINGELAND

Sinds enige tijd heeft Winterswijk een nieuwe ambtsketen, het formele versiersel van een burgemeester in functie. De keten is gemaakt door juwelier Sellink, een zaak die inmiddels 100 jaar bestaat en een jaar geleden zelfs het predicaat Hofleverancier heeft gekregen. Goud- en zilversmid Ton Abbink heeft de werkzaamheden aan de ambtsketen uitgevoerd. Hij deed dat in nauw overleg met de burgemeester.

ACHTERHOEK NIEUWS

Juwelier Sellink ontving in 2018 bij Koninklijke beschikking het predicaat tot Hofleverancier.

WINTERSWIJK – Juwelier Sellink aan de Meddosestraat in Winterswijk mag zich voortaan Hofleverancier noemen. Burgemeester Joris Bengevoord overhandigde de oorkonde op zaterdag 12 oktober aan eigenaar Ton Abbink. Sellink Juwelier vierde vorig jaar zijn honderdjarig bestaan. Vanwege dit jubileum heeft Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander besloten het predicaat Hofleverancier aan het familiebedrijf toe te kennen. De juwelier krijgt hiermee het recht om het Koninklijk Wapen en de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te voeren.

https://www.achterhoeknieuwswinterswijk.nl/nieuws/algemeen/282082/juwelier-sellink-ontvangt-predicaat-hofleverancier-